FrescoBS je preduzeće osnovano 2005. godine sa željom da ponudimo nešto novo i kvalitetno našim ugostiteljskim objektima.

Osnivači preduzeća se već više od 20 godina vrlo uspešno bave otkupom, preradom i izvozom šumskih gljiva i najkvalitetnijeg voća.

Dugogodišnjom saradnjom sa inostranim partnerima kao i uvidom u način i kvalitet dalje prerade gljiva i voća, kao i ostale hrane, došli smo do zaključka da je to ono što je potrebno i našim ugostiteljima kako bi obogatili svoju ponudu i podigli je na evropski nivo. Stoga smo odlučili da izaberemo jednog od lidera u proizvodnji hrane za profesionalnu upotrebu u ugostiteljskim objektima.

Izbor je pao na Italijansku firmu GRECI iz Parme koja svoje proizvode izvozi u 30 zemalja, a samo u Italiji ima više od 26.000 kupaca. GRECI je firma koja postoji već više od 80 godina i nalazi se u srcu Italijanske „Doline hrane“. Visok kvalitet njihove ponude ogleda se kroz jake koncetrate svih proizvoda prilagođenih za upotrebu na različite načine čime se povećava ponuda u ugostiteljskim objektima u zavisnosti od volje i mašte kuvara. Iz njihove bogate palete proizvoda mi smo odabrali samo mali deo, ali ćemo uz vašu pomoć i sugestije taj asortiman proširiti. Ovu ponudu smo obogatili najkvalitetnijim gljivama i voćem sa naših prostora, koje se redovno izvozi i ima veoma veliki ugled kod naših kupaca.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom robe iz ponude kao i cenama i brzinom isporuke na vašu adresu.